Last Minute počitnice

Last minute počitnice in potovanja. Vsa ponudba na enem mestu. Spletna rezervacija in nakup. Hitro in enostavno do dopusta po najugodnejših cenah.

LAST MINUTE POČITNICE BELMONDO.SI

Že dolga leta so tako imenovane  Last minute počitnice stalnica ponudb vseh pomembnejših organizatorjev počitnic.  Izvorno naj bi taka ponudba nastala zaradi tega, ker so organizatorjem ostale prazne zakupljene kapacitete tako v posameznih namestitvenih objektih kot tudi kapacitete na prevoznih sredstvih, predvsem na letalih. Neprodane zakupljene kapacitete na letalih so za organizatorje precejšnje finančno breme in zato se poslužujejo najrazličnejših prodajnih akcij, da se te kapacitete prodajo, četudi z velikimi popusti.

Ob vsesplošni razširjenosti  last minute ponudbe vam v zvezi s tem želimo posredovati nekoliko več napotkov in pojasnil. Najprej se pojavlja vprašanje, kdaj je najbolj ustrezen termin za rezervacijo last minute počitnic. Med poznavalci stroke obstaja uveljavljeno mnenje, da je last minute počitnice smiselno rezervirati približno od 3 do 5 tednov pred odhodom. V tem obdobju organizatorji analizirajo stanje prodaje za posamezne datume odhoda na različne destinacije in v kolikor se za določene destinacije in termine izkaže, da so prodajne  številke pod pričakovanimi  potem pripravijo ponudbo z ustrezno nižjimi cenami. Za destinacije na Mediteranu se take ponudbe pojavljajo približno tri tedne pred odhodom, za bolj oddaljene destinacije (Dominikanska republika, Tajska…) pa se take ponudbe začnejo pojavljati približno 5 tednov pred odhodom.

Čakanje na Last minute ponudbe z odhodi v zadnjem hipu (nekaj dni pred odhodom ali celo samo dan ali dva prej…)  pa je bolj tvegano. Cene lahko da bodo še nižje, možno je da bodo ostale enake, v veliko primerih pa se celo zgodi, da so višje. Za slednje to predvsem velja v času visoke sezone (julij, avgust). Ponudbe tik pred odhodom se praviloma pojavljajo za destinacije v območju Mediterana. Cene utegnejo biti takrat res zelo nizke, vendar je v glavnem  tudi kvaliteta objektov pri teh ponudbah predvsem v času visoke sezone zelo skromna.

Bistven pogoj za udeležbo na cenovno ugodnih last minute počitnicah pa je časovna prilagodljivost potnika. Kdorkoli ima možnost, da svojo odsotnost načrtuje za nekaj tednov ali celo za nekaj dni vnaprej, zanj je izbira last minute aranžmajev prav gotovo ena izmed bolj zanimivih opcij.

Za vse tiste, ki te možnosti nimate (in takih je veliko) pa svetujemo, da svoje počitnice rezervirate čim bolj zgodaj. Zgodnje rezervacije imajo tudi svoje prednosti in naj jih nekaj naštejemo:

- precejšnji popusti za zgodnje prijave

- visoki popusti za otroke in druge dodatne ugodnosti za družine

- kapacitete so še na voljo v vseh objektih, tako da si res lahko izberete takšne počitnice, ki si jih  zares želite

Prepričani smo, da si boste s pomočjo iskalnikov na naši spletni strani poiskali svoje najboljše počitnice. Pri tem pa vam lahko pomagamo tudi osebno, saj imamo obilo izkušenj. Pišite nam na info@belmondo.si oz nas pokličite na 080 8844 in potrudili smo, da bo za vas našli najboljše počitnice.

 

 

 

Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!