Hotel Vespera Mali Lošinj

Hotel Vespera Mali Lošinj. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Hoteli Bellevue, Aurora, Alhambra.  Hitra pot do vašega oddiha.  

FAMILY HOTEL VESPERA MALI LOŠINJ

Hotel ⭐⭐⭐⭐ se nahaja v Sunčani uvali ob morju poleg hotela Aurora in je oddaljen 300 m od zaliva Veli Žal in 2 km od centra mesta. Ima 404 sob, razporejenih v 4 nadstropja in je odprt od spomladi do jeseni. Je idealen za družinski dopust.

PLAŽA

Prodnata plaža je oddaljena 300 m od hotela, ki je primerna za otroke. Plaža ima modro zastavo, kjer se nahajajo tuši, reševalna služba, najem plovil ter ležalnikov in senčnikov ob doplačilu. Skalnata plaža oddaljena 50 m - kamnit del plaže ima ravne predele, ki so primerni za sončenje.

BAZEN IN WELLNESS

Kompleks zunanjih bazenov z morsko vodo Family Acqa Fun na prek 3.000 m2, na treh nivojih z ležalniki in senčniki za hotelske goste. Terasa za sončenje v obliki ladje s pogledom na morje. Dva otroška bazena (slapovi in tobogan). Recepcija, garderobe, dostopi prilagojeni invalidnim osebam.

INTERNET

Brezplačen WIFI v sobah in v bližino hotela.

SOBE

V vseh sobah imate na voljo kopalnico, sušilnik za lase, minibar, klimatska naprava, balkon in TV.
Vse sobe so dvoposteljne 1/2+1 – dodatno ležišče je kavč na razteg in ni primeren za ljudi mlajši od 12 let. Za družine s 4-6 člani se združita dve dvoposteljni sobi, ki se povežeta z vrati (1/2+1+1/2+1 family)

PREHRANA

Hotel ima veliko restavracijo, prostorno teraso in bar

PONUDBA HOTELA ali OPREMA HOTELA

prodajalna časopisov in spominkov, otroški zdravnik, pralnica perila, izposoja koles, miniklub za otroke, TV soba in parkirišče.

ŠPORT IN REKREACIJA

Tenis (8 peščenih + šola tenisa), vodni športi med junijem in septembrom, fitnes center s pogledom na bazene in morje, igrišče za mali nogomet, košarka, odbojka, kegljišče, namizni tenis, odbojka na mivki, trimska steza, najem koles in motornih koles.

PARKIRIŠČE

Parkiranje znotraj zapornice z doplačilom, brezplačno parkiranje zunaj zapornice (odvisno od razpoložljivosti)

DOMAČE ŽIVALI

Niso dovoljene

Napredno iskanje

Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!