Biograd

Biograd na moru je prijeten kraj za počitnice v Dalmaciji - vreden obiska zaradi njegove lepote, urejenih plaž in bližine najpomembnejših nacionalnih parkov.

Biograd

Biograd

BIOGRAD ODDIH

Biograd na moru, turistično mesto, morsko pristanišče v severni Dalmaciji leži med mestoma Zadar in Šibenik. Središče mesta se nahaja na majhnem polotoku, kjer je pristanišče in kjer se vijejo sprehajalne poti ob morju. V zalivu Soline je dolga peščena plaža katero obdaja borov gozd, ki daje blagodejno senco v vročih poletnih dneh. Mesto Biograd na moru je idealno izhodišče za raziskovanje okolice. Nedaleč stran se nahajajo nacionalni parki  – Kornati, Krka, Paklenica. Hkrati je zanimiva destinacija za kolesarje, saj je na širšem področju okoli mesta veliko urejenih  kolesarskih poti. Če ste malo manj aktivni pa lahko preživite čas na lepih plažah s čudovitim pogledom na morje in Pašmanski kanal. Na severni strani mesta je zaliv Bošana s prodnato plažo, na južni strani najdemo plažo Dražice s peščeno plažo.


BIOGRAD – HOTELI, MOBILNE HIŠICE, APARTMAJI

Za kvalitetno preživljanje počitniških dni priporočamo hotelske namestitve v priljubljenih hotelih ADRIATIC, KORNATI IN ILIRIJA. Vsak od njih ima svoje posebnosti a vendar jim je skupna kvaliteta, visoko udobje, bližina morja, dobre restavracije, bazeni, bari, wellnes in veliko zabavnih, animacijskih programov za otroke.

HOTEL ADRIATIC BIOGRAD NA MORU, skoraj v središču mesta a vendar blizu plaže. Zaradi številnih športnih vsebin se priporoča predvsem mladim.

HOTELA ILIRIJA IN KORNATI, hotela eden ob drugem, idealna rešitev za brezskrbne družinske počitnice – veliko vsebin za otroke.

Nastanitev je možna tudi v APARTMAJIH in AVTOKAMPIH. Mesto Biograd na moru je veliko, torej je tudi veliko ponudnikov ZASEBNIH APARTMAJEV in SOB v neposredni bližini plaž in središča mesta.

AVTOKAMP SOLINE, najbolj priljubljen tudi pri slovenskih gostih.  Tukaj je možno najeti MOBILNO HIŠKO, ki so opremljene z vsem za sproščujoče počitnice. Nahaja se v zalivu Soline.