Crikvenica, hoteli, apartmaji, mobilne hišice

Crikvenica je znano letovišče v vinodolskem primorju in zelo priljubljeno mesto za preživljanje poletnih počitnic. Poleg tamkajšnje riviere je polna manjših in večjih zalivov, ki so urejeni s prodnatimi kamenčki in prijetni za sončenje in kopanje.

Crikvenica

Crikvenica

Crikvenica in njeni zalivčki

Crikvenica je znan turistični kraj v vinodolskem primorju in je zelo priljubljeno mesto za preživljanje poletnih počitnic. Tukajšnja riviera je polna manjših zalivov, kjer vsakdo lahko najde kotiček zase. To je primeren kraj za družine ali pare kot tudi za starejše goste. Tukaj ste dobrodošli tudi tisti, ki boste  s sabo pripeljali hišne ljubljenčke, ki jih čaka  edinstvena plaža, kjer je vse prilagojeno štirinožnim prijateljem. Tekom leta je organizirano veliko zabavnih dogajanj. Je odlično izhodišče za izlete na  otoke in sosednje turistične kraje. Ob sprehajalni poti do manjšega kraja Dramalj boste našli tudi adrenalinski park.


Crikvenica - hoteli, apartmaji in mobilne hišice

Mesto ponuja celo vrsto različnih namestitev, hotele, apartmaje… Naj naštejemo nekaj najbolj priljubljenih hotelov.

  • Hotel Mediteran, odlična lokacija tik ob morju in pešpoti do centra mesta. Zalivček z manjšimi kamenčki bo razveselil otroke in njihove starše. Ima tudi notranji bazen.
  • Hotel Crikvenica, ob obalni promenadi v samem središču. Za tiste, ki ljubijo počitniški vrvež. V bližini plaža z wellnesom in terasa za sončenje v 7. Nadstropju.
  • Hotel Omorika, ob prodnati plaži s čudovitim pogledom na morje in otok Krk.
  • Kamp Selce ponuja mobilne hišice v velikosti do 6 oseb v neposredni bližini morja s prodnato plažo.
  • Zasebniki ponujajo apartmaje in sobe nedaleč od plaž po ugodnih cenah.
Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!