Lošinj

Mali Lošinj leži v južnem Kvarnerju in se kiti z gostimi gozdovi iglavcev, ki ugodno vplivajo na dihala. Zelo pogosti obiskovalci so tudi delfini. Prijetna klima ter odlični hoteli dajejo odlične pogoje tako za poletne kot tudi zimske počitnice.

Lošinj

Lošinj

LOŠINJ - MALI LOŠINJ IN VELI LOŠINJ

Otok Lošinj leži v južnem Kvarnerju, zahodno od Paga in južno od Cresa. Cres povezuje Lošinj z mostom. Lošinj se kiti z gostimi gozdovi  iglavcev, ki ugodno vplivajo na dihala. Zelo pogosti obiskovalci so tudi delfini. Razvita sta tako poletni kot tudi tudi  zimski turizem kar pogojujejo prijetna klima ter odlični hoteli, ki nudijo udobje tudi v zimskem času. Mali Lošinj je bogat z lepimi plažami, zalivi kot so Bojčić, Kadin, Krivica, Pijesak, plaža Borik, Veli žal, Poljana, Sunčana uvala. Uživate lahko v kopanju, sončenju ali v različnih morskih športih. Za tiste željne večerne zabave obstajajo bari in diskoteke, kjer lahko uživajo do jutranjih ur. Priporočamo vam obisk nekaj odličnih restavracij: "Veli žal", "Villa Mozart", pa tudi gostilne "Lanterna", "Odisej" in "Val di Sole". Zagotovo vas ne bodo razočarale.

LOŠINJ – HOTELI, APARTMAJI, MOBILNE HIŠICE

HOTEL AURORA se nahaja v Sunčani uvali, 50 m do plaže in 20 min sprehoda do mesta. Razpolaga z zunanjim in notranjim bazenom. Aktualen tudi v zimskem času.

FAMILY HOTEL VESPERA, pravi mali raj za družine z otroki. Obdan z borovci, 50 m od plaže, ki ima modro zastavo. Kopališki kompleks z vodno masažo, slapovi, tudi 2 otroška bazena.

VITALLITY HOTEL PUNTA leži med stoletnimi borovci, 50 m od plaže ter notranjim in zunanjim bazenom. Zaradi zdravilne klime tukaj velja za zdravilišče. Ponaša se z razkošnim wellnesom in vrsto zdravilnih tretmajev pod vodstvom strokovnjakov.

Za tiste, ki jim hoteli ne ustrezajo, ki jih moti hotelski red imajo možnost namestitve v avtokampih.

KAMP LOPARI, manjši kamp z mobilnimi hiškami ter apartmaji oddaljenimi le cca. 150 m od 800 m dolge prodnate plaže.  

KAMP POLJANA , tik ob plaži deloma kamniti s peščenim zalivom za otroke. Namestitev v mobilnih hišicah.

CAMPING RAPOČA leži na vhodu v Nerezine, zelo priljubljenem kraju na otoku,  kot nalašč za družine z otroki. Kamp z mobilnimi hišicami se nahaja ob urejeni plaži in 50 m od kampa se nahaja tudi plaža za pse.

Na otoku je možna tudi zasebna namestitev v apartmajih, kjer lahko preživite sproščujoče počitnice in se izognete gneči po hotelih.