Piran

Piran je krasen obalni kraj, ki ponuja obiskovalcem pristno mediteransko okolje, kakršno je ohranjeno le še redkokje. Vir blaginje Pirana niso le privlačne naravne znamenitosti, je tudi hram kulture in umetnosti, mesto prireditev, glasbe in razstav.

Piran

Piran

PIRAN

Piran je majhno obmorsko mestece na koncu zaliva, kjer je zakoreninjena tradicija solinarstva, kjer nam ozke, prepletene uličice, ki se stopničasto dvigajo navzgor, povedo tisoč in eno zgodbo. Njegova enkratna podoba je prepoznavna po celem svetu. Središče mesta je Tartinijev trg, poimenovan po slavnem pianistu Giuseppeju Tartiniju. Ob trgu in obalni promenadi je polno trgovinic, gostilnic, barov in restavracij. V poletnem času se tukaj vrstijo razne kulturne in glasbene prireditve. Mesto je spomeniško zaščiteno in njegovi prebivalci večinoma živijo od turizma.


PIRAN – HOTELI, APARTMAJI, MOBILNE HIŠICE

V mestu je dobro poskrbljeno za goste, ki tu želijo preživeti svoje počitnice. Na voljo je več hotelov. Namestitev je možna v mobilnih hišicah in v ponudbi je veliko apartmajev.

HOTEL PIRAN se nahaja v mestu tik ob obali in promenadi.

HOTEL TARTINI v osrčju mesta, poskrbi za intimnost in osebni pristop individualnim gostom.

BARBARA BEACH HOTEL&SPA se nahaja v najbolj zelenem zalivu slovenske obale, med jadransko obalo in edinim sladko-slanim jezerom v Sloveniji, le nekaj minut hoda do centra mesta. V zimskih mesecih  se lahko razvajate v hotelskem wellnessu.

MOBILNE HIŠICE BARBARA  BEACH HOTEL&SPA v sklopu hotela, mobilne hiške na plaži.