Poreč

Poreč, istrsko mesto z 2000-letno zgodovino. Na restavriranih ulicah iz rimskih časov danes prevladuje široka turistična ponudba. Največ namestitvenih kapacitet za poletne počitnice je ob Plavi in Zeleni laguni.

Poreč

Poreč

priljubljen POREČ

Poreč je najbolj priljubljen počitniški kotiček Slovencev. Popolno bivanje skozi celo leto. Dolge sprehajalne poti ob obali služijo za sprehode in kolesarjenje. Nešteto kavarnic, barov in restavracij, ki zadovoljijo še tako prefinjen okus. Poletni  večeri so obogateni  z glasbo v številnih klubih, nočnih barih, lokalih in terasah. Tukaj lahko preživite nepozabne počitnice tudi z otroki.  Družinski resorti, hoteli in kampi vam ponujajo zabavne vsebine in programe za otroke vseh starosti. Obiščete Dinopark, največji vodni park v Istri Aquacolors, za malo adrenalina, steza za karting, adrenalinski park Sky Fox in še bi lahko naštevali. Plaža Poreča, dolga 37 km je zelo raznolika in kar 20% plaž ima modro zastavo. Plaže so skalnate, prodnate, betonirane in tudi peščene, zalivčki primerni  za majhne otroke in na voljo so tudi  urejeni bazenski kompleksi.


POREČ last minute – HOTELI, APARTMAJI

HOTEL PARENTIUM leži ob plaži, vrhunska nastanitev,  wellnes , notranji bazen, primeren za letovanje skozi celo leto. Dobro oceno gostov dosega tudi HOTEL MOLINDRIO.

HOTEL PLAVI, HOTEL MEDITERAN, HOTEL GRAN VISTA PLAVA LAGUNA, cenovno ugodnejši hoteli z lego ob morju. Priljubljen tako pri parih kot pri družinah.

Zelo iskan pri slovenskih gostih je HOTEL ZORNA PLAVA LAGUNA  s storitvijo all inclusive. Ustvarjen  za popolne družinske počitnice.

Najbolj priljubljeno apartmajsko naselje je LANTERNA SUNNY  RESORT BY VALAMAR, za vse tiste, ki prisegajo na sproščene počitnice in ki ne marajo hotelskih urnikov. Velikost apartmajev je do 6 oseb. Naselje leži ob sami plaži, pohvalijo pa se lahko tudi z naravno senco.