Primošten

Primošten se nahaja 20 km od mesta Šibenik in se razprostira na dveh polotokih dvojčkih: na prvem se nahaja staro mestno jedro, na drugem hotelski kompleksi, na voljo za vaše počitnice.

Primošten

Primošten

PRIMOŠTEN

Primošten, turistični kraj v severni Dalmaciji je idealen za preživljanje počitnic. Leži na polotoku, ki je s kopnim povezan z ozkim nasipom. Z morske strani je obdan z sedmimi otoki, s kopnega pa z vinogradi.  V zalivih Vela, Mala in Raduča se nahajajo prostrane lepe plaže. Prodnate in skalnate plaže kar vabijo na poležavanje na soncu in kopanje v čistem morju. Turistična naselja, poleg osnovne ponudbe, ponujajo številne aktivnosti  za šport in rekreacijo. Promenada ob morju, ki je polna restavracij, kavarnic in barov vas bo pripeljala v središče mesta, kjer boste uživali v pogledu na slikovite ulice in se okrepčali ob dobri jedači in pijači. 


PRIMOŠTEN – HOTELI, APARTMAJI, MOBILNE HIŠICE

V mestu in okolici boste našli prenočišča v apartmajih, hotelu, turističnem naselju, penzionih in mobilnih hišicah.

Gosti najpogosteje izberejo:

HOTEL ZORA PRIMOŠTEN, ki se nahaja na polotoku Raduca v zavetju številnih borovcev tik ob plaži, kamniti in deloma prodnati. Ima tudi pokrit bazen z morsko vodo in savno.

KAMP ADRIATIC leži ob obali s kamnito in prodnato plažo ob borovem gozdičku. Tu je možno najeti MOBILNO HIŠICO. Cene so ugodne in dostopne vsem gostom. Tudi kužki so dobrodošli.

V samem in okolici je možno najeti PRIVATNE APARTMAJE. Ponudba apartmajev je zelo široka.