Rimske Terme, hoteli

Rimske Toplice se nahajajo na desni strani Savinje, obdane z lepimi gozdnimi pobočji in nudijo vrsto možnosti za aktivni oddih. Tu so že pred našim štetjem stari Rimljani postavili prve bazene s toplo vodo in izkoristili njihove zdravilne učinke.

Rimske toplice

Rimske toplice

Rimske Terme

Rimske Terme imajo zelo dolgo tradicijo. Ležijo v manjši kotlini in so 26 km oddaljene od Celja. Obdajajo jih gozdnate površine, ki ščitijo terme pred poletno vročino. Termalna voda prodre na površje iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Zdravilna voda blagodejno vpliva na počutje ljudi z različnimi težavami (ortopedske, revmatične, ginekološke, nevrološke, pljučne  bolezni…). Lepa narava in čist zrak pa vabita na izlete v okolico. Bazeni so urejeni po vzoru rimskih kopališč in se razprostirajo na 450 m2. Na voljo so notranji in zunanji panoramski bazen, štirje notranji in trije zunanji masažni bazeni. Mir in počitek lahko poiščete v Deželi savn Varinia. Na razpolago so številni programi sprostitve.


Rimske Terme - hoteli

  • Sofijin Dvor z luksuzno opremljenimi sobami.
  • Rimski Dvor leži med Sofijinim dvorom in Zdraviliškim dvorom. 8 suit je opremljenih s savno, masažno kadjo in okroglo posteljo. Tu se nahajajo Wellness center Amalija, Dežela savn Varinia, bazenski kompleks in fitness.
  • Zdraviliški Dvor ima poleg sob tudi možnost namestitve v apartmaje. Štiri sobe namenjene tudi gibalno oviranim oseba.
Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!