Savudrija, hoteli, apartmaji

Savudrija je turistično naselje ob morju; obmorska restavracija, zunanji bazen, tenis, mini golf, odbojka na mivki, košarka, večerna zabava z živo glasbo.

Savudrija

Savudrija

Savudrija - počitnice blizu doma

Savudrija, prvo obmorsko, turistično in ribiško mesto na poti v Istro, ki leži na istoimenskem  polotoku. Le malokdo ve, da so tukaj fantastični pogoji za jadranje na deski, ki je pogojeno s stalnimi vetrovi na eni strani polotoka, druga stran pa razvaja tiste, ki raje lenarijo na plaži. Obala je skalnata, deloma prodnata z zalivčki in lahkim dostopom do morja. Bolj aktivni lahko kolesarijo po stezah za treking in 'džoging' ali pa se raje preizkusijo v golfu na profesionalnem golfišču - Crveni vrh. Za tiste željne zabave je mesec avgust prava izbira. Tradicionalne "Savudrijske noći" vam bodo popestrile počitnice. SAVUDRIJA nudi namestitev tako za zahtevne kot  tudi manj zahtevne goste.

Apartmaji savudrija - plava laguna in privatna namestitev

Apartmaji Savudrija za največ 6 oseb so  idealni za družine,ki zaradi otrok želijo biti ob sami plaži. Tu so dobrodošli tudi hišni  ljubljenčki . V bližini je na razpolago velik bazen s sončniki in ležalniki. Savudrija nudi tudi možnost privatne namestitve v udobno in moderno opremljenih bungalovih, apartmajih in sobah tik ob savudrijski obali in tudi malo dlje.

Savudrija - hoteli

Hotel Kempinski Adriatic je prestižni  5 zvezdični  golf in spa resort, ki se razprostira na 3000 m2 in nudi vrhunsko namestitev v luksuznih sobah in apartmajih s privatno plažo in golf igriščem v bližini. Resort  zadovolji potrebe še tako zahtevnih gostov.

Za goste, ki jim je ljubša preprostejša namestitev  pa lahko izberejo Hotel Moj Mir ali bungalove. Nahaja se v mirnem okolju 50 m od plaže in razpolaga s preprosto opremljenimi sobami s teraso ali balkonom.

Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!