Lendava

Lendava se razprostira na skrajnem vzhodu Slovenije blizu madžarske in tudi hrvaške meje, ob vznožju Lendavskih goric, nedaleč od reke Mure. Na podlagi bogate kulturne tradicije se je izoblikovala naravna multikulturna sredina, ki opredeljuje mesto.

Lendava

Lendava

TERME LENDAVA

Terme Lendava, Sava Hotels & Resorts, ležijo v neposredni bližini Lendavskih goric. Pokrajina slovi po svojem energijskem polju in v okolici term veliko število energijskih točk. Posebnost term je  parafinska termo-mineralna voda, ki ji pravijo tudi 'smaragdna moč iz zemeljskih globin'. Ko začnejo leta kazati prve znake staranja vam  bo topla voda z aktivnim parafinom pozitivno vplivala na  gibalni sistem in vam  povrnila nekaj mladostne poskočnosti. Ugodno vpliva tudi na dihala in kožo. Tu je veliko je možnosti za izlete v okolico. Vsekakor boste obiskali bližnjo Lendavo, se povzpeli na razgledni stolp Vinarium ali se odpravili na pohodniške izlete po goricah, kjer  boste lahko okušali odlična vina in domače specialitete ali pa spoznavali  energijske točke  Bukovniškega jezera.


TERME LENDAVA – HOTELI, APARTMAJI :

HOTEL LIPA ponuja notranje in zunanje termalne bazene, wellness, savne in tudi  zdravstveno ponudbo.

APARTMAJSKO NASELJE LIPOV GAJ - ponudba hišic ob parku mogočnih lip z zelenicami, le nekaj korakov do hotela Lipa in termalnega kopališča.