Ptuj

Ptuj je najstarejše dokumentirano mesto na Slovenskem in leži v središču Spodnjega Podravja na meji s Prlekijo. Terme Ptuj pa z velikim vodnim parkom in razkošnim wellness centrom ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani.

Ptuj

Ptuj

TERME PTUJ

Terme Ptuj  so zdraviliški športno-rekreacijski center v občini Ptuj in so prava izbira za razvajanje in počivanje ali aktivno skrb za celotno telo. Plavanje v bazenih vodnega parka ali uživanje v blagodejnostih ptujskih termalnih vrelcev, golf in 'savnanje', jutranji tek in sproščujoča masaža ali joga, pomlajevalni tretmaji – vse to je zagotovilo za prijetne in osvežujoče počitnice. Termalni park skupaj z notranjim in zunanjim kopališčem obsega 4200 m2 in ima 12 bazenov z valovi, tobogani, vodnimi masažami, whirlpooli. Tukaj je tudi največji tobogan v Sloveniji.


TERME PTUJ – HOTELI, BUNGALOVI, MOBILNE HIŠICE

GRAND HOTEL PRIMUS ponuja obsežen tematsko zasnovan spa z bazeni. Sprostite se lahko v termalnih Vespazijanovih bazenih ali v savni Flavia (masažne kadi, bazeni, masaže in posebni tretmaji za nego telesa).

BUNGALOVI TERME PTUJ, simpatični bungalovi s sobami, ki nudijo vse udobje hotelskih sob, cca 200 m od Termalnega parka in ob hotelu Primus.

MOBILNE HIŠICE, vedno bolj priljubljen način preživljanja počitnic. Gostje lahko uživajo v notranjih in zunanjih površinah termalnega parka.

Vse nastanitve ponujajo vstop v termalni park.

 

Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!