Zreče

Zreče so mlado slovensko mesto z uspešno razvitim gospodarstvom in turistično dejavnostjo, katere nosilca sta športni center in klimatsko zdravilišče Rogla ter termalno zdravilišče Terme Zreče.

Zreče

Zreče

TERME ZREČE

Terme Zreče, zdraviliško športno-rekreacijski center se nahaja pod Pohorjem na poti na Roglo. Notranji in zunanji bazeni se razprostirajo na 1600 m2. Notranje kopališče nudi rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči, dva masažna bazena, otroški bazen in terapevtski bazen. Vodni park, ki je na prostem obsega letno-zimski bazen, terapevtski bazen, tobogan, hitre drče in otroški bazen.Za totalno sprostitev in počitek je na voljo Savna vas, ki ima kar devet različnih savn ali razvajanje v Wellnessu Idila. Za zelo aktivne pa bo poskrbela čudovita narava v okolici term : sprehodi po gozdovih, kolesarjenje v 'Bike' parku na Rogli, igranje golfa – 7 lukenj ali pa razgibavanje v medgeneracijskem vadbenem  parku  na prostem v neposredni bližini term.

TERME ZREČE - HOTELI

HOTEL ATRIJ, sodoben hotel kjer  se nahajata sprostitveni center Idila in Savna vas.

HOTEL VITAL, njegova posebnost so dvoetažni apartmaji 'Relax' z lastno savno.

VILE TERME  se nahajajo v parku ob jezeru – 10 apartmajskih hišic v neposredni bližini bazenov primernih za družine z otroki. Tu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.