Umag

Umag je priljubljeno obalno istrsko mestece. Razvil se je v znano turistično, športno in poslovno središče. Odlične počitnice, kvalitetna namestitev, lepe plaže.

Umag

Umag

UMAG

Umag je zelo slikovito mesto na severozahodu Istre in je zelo priljubljena destinacija za preživljanje počitnic. Tu najdemo veliko število hotelov, apartmajskih naselij, privatnih namestitev, mobilnih hišk, ki se nahajajo  zraven lepo urejenih plaž primernih  tako za starejše kot za družine z otroki. Prijetno okolico lahko spoznavate s kolesi, saj je ob obali urejena sprehajalna pot iz turističnih naselij vse do mesta Umag. Ob poti najdete veliko trgovinic, barov in restavracij kjer si boste lahko odpočili in uživali ob pogledu na morje. Mesto je znano po vsakoletnem mednarodnem teniškem turnirju v poletnih mesecih, ki privablja številne ljubitelje tenisa,  zato je dobro prej preveriti termin, če bi želeli mirnejše počitnice. Umag ponuja raznoliko paleto nastanitev. Poskrbljeno je za zelo zahtevne goste, samske, pare, družine pa vse do avanturistov, ki jih skromnejša namestitev ne moti.


HOTELI UMAG

Med ponudbo lahko najdemo kar nekaj hotelov od tistih s petimi zvezdicami do manjših družinskih hotelov. Naj omenimo tiste po katerih se največ povprašuje:

Hotel Melia Coral for Plava laguna, namenjen samo odraslim, ki si želijo miru.

Hotel Sol Garden Istra for Plava Laguna prava izbira za družine z majhnimi otroki.

Hotel Sol Umag for Plava Laguna, kjer gosti prisegajo na odlično hrano in prijazno osebje. Posebej zadovoljne družine z otroki.

Hotel Sol Aurora for Plava Laguna prav tako priljubljen med najbolj zahtevnimi gosti, prijazno osebje in all inclusive storitev.


UMAG - APARTMAJI, BUNGALOVI, MOBILNE HIŠKE

Tisti, ki se na dopustu ne želite prilagajati hotelskemu urniku pa lahko izbirate med številnimi  apartmaji, bungalovi, mobilnimi hiškami v naseljih POLYNESIA, MELIA ISTRIAN VILLAS, SOL STELLA MARIS. Turistična naselja se nahajajo ob morju in urejenih plažah. V naseljih najdete vse od trgovinic do barov in restavracij. Turistična naselja obkrožajo borovci, mediteransko rastlinje in nudijo prekrasen pogled na morje. Večina naselij je v  bližini hotelov kjer turisti lahko koristijo različne hotelske storitve. Veliko je tudi manjših in večjih apartmajev pri zasebnikih tako v samem mestu  kot v bližini turističnih naselij.