Vodice

Vodice so obalno turistično središče, ki je znano po svoji živosti, raznolikosti ponudbe in prijaznih domačinih. Nahajajo se v širokem zalivu, 11 km od Šibenika.

Vodice

Vodice

priljubljene VODICE

Vodice, počitniški kraj v severni Dalmaciji so idealna izbira za preživljanje živahnih počitnic, tako čez dan kot zvečer in dolgo v noč. Poleg kopanja na plaži, kolesarjenja in prijetnih sprehodov si vaše počitnice v tem kraju lahko popestrite s številnimi izleti v okolico (NP Krka, Kornati, otok Prvič). Mesto Vodice skupaj s krajema Srim in Trbunj (ribiško  mesto) tvorijo zanimiv počitniški 'trio' za popolne počitnice namenjenim vsem generacijam. Kraj odlikuje tu bogat kulturno zabavni spored. Enkrat tedensko se predstavijo dalmatinske klape in različni zbori. Tukaj se odvijata tudi tradicionalni Jazz festival in festival hrvaške diskografije, Dogajanje bo zadovoljilo še tako prefinjen okus obiskovalcev.

Kraj ima veliko lepih plaž kot so:

PLAVA PLAŽA - modra zastava, prodnata plaža z veliko plitvine, restavracije, najbolj znana je HOOK, kjer potekajo razne tematske zabave vse do jutra.

PLAŽA HANGER – vrhunsko opremljena plaža, primerna za vse generacije.

PLAŽA SRIMA – na obrobju mesta, dolga plaža z majhnimi kamenčki, sence tu skoraj ni, veliko manj gneče kot na drugih plažah

VODICE počitnice -  HOTELI, APARTMAJI IN MOBILNE HIŠICE

IMPERIAL  PARK HOTEL, v senci borovcev, ob obali. Kompleks sestavljajo hotel, depandanse in vile.

OLYMPIA HOTEL,  tik ob plaži, betonske plošče s prodnatimi zalivčki, blizu centra, wellnes center.

HOTEL OLYMPIA SKY, 50 m oddaljen od plaže, blizu centra, bazenski kompleks s 6 bazeni, pokrit bazen je v devetem  nadstropju. Čudovit razgled na morje in okolico.

MOBILNE HIŠICE BONACA, Srima, od kampa do centra je 15 min hoda, prodnata plaža z Modro zastavo.

Na področju Vodic, Srima in Tribunja je moč najeti ZASEBNE APARTMAJE in SOBE, ki so v neposredni bližini plaž. Ustrežljivost domačinov in ugodne cene najema vam bosta  polepšala počitnice.