Zadar

Zadar, 3000 let staro mesto, obkroženo s številnimi nacionalnimi in naravnimi parki je odlično izhodišče za številne druge destinacije in hkrati tudi privlačno središče za počitnice.

Zadar

Zadar

ZADAR - počitnice s kulturno-zgodovinskim pridihom

Zadar je pristaniško mesto, ki je bil nekaj stoletij prestolnica Dalmacije  in velja kot najstarejše univerzitetno mesto v Hrvaški. Mesto slovi po izjemno lepo ohranjenem starem mestnem jedru s številnimi kulturno zgodovinskimi spomeniki, ki so pravi magnet za obiskovalce. Naj jih naštejemo samo nekaj: Rimski Forum iz 1.st, cerkev sv.Donata iz 9.st, ki velja za simbol mesta, mestna vrata iz 16.st.  Od tukaj  je  veliko trajektnih povezav na bližnje otoke.  Tako da se lahko od tu s trajektom lahko odpeljete na PAŠMAN, PAG, KORNATE in  mnoge druge.

ZADAR - HOTELI, MOBILNE HIŠICE

V Zadru in okolici je na voljo zelo pestra izbira objektov za preživljanje prijetnih počitnic.

HOTEL FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK, v turističnem naselju Borik, hotel nudi all inclusive storitev, priporoča se družinam z otroki.

HOTEL DONAT, se nahaja v turističnem naselju Borik, v zelenju,  ugodna cena, priporočamo družinam.

FAMILY HOTEL DIADORA, družinski hotelski kompleks na polotoku Punta Skala z bogato  wellnes ponudbo.

HOTEL KOLOVARE, mestni hotel, ki se nahaja ob plaži Kolovare, najstarejši prodnati plaži v Zadru.

MOBILNE HIŠICE IN GLAMPING ŠOTORI FALKENSTEINER PREMIUMCAMPING, nov kamp v turističnem naselju Borik s prodnato plažo. Zadovolji okus najbolj zahtevnih gostov.