Ponudbe

Poseben izbor počitnic, potovanj in izletov za vse, ki si želite novih raziskovanj in potovalnih doživetij. Rezervirajte svoje mesto že danes.

Hotel Mirta Izola
Izola, Hotel Mirta

Hotel Mirta Izola. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Izoli na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Kimen Cres
Cres, hotel Kimen

Hotel Kimen Cres. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha. Velika izbira nastanitev na Cresu.

preglej ponudbo
Hotel Holiday Medulin
Medulin, Hotel Holiday Arena

Arena Hotel Holiday Medulin. Hoteli v Medulinu - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha. Velika izbira nastanitev v Medulinu.

preglej ponudbo
Hotel Diamant Poreč
Poreč, hotel Diamant

Valamar Hotel Diamant Poreč. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah.  Ponudba vseh hotelov v Poreču na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Beli Kamik Krk
Otok Krk Hotel Beli Kamik

Magal Hotel by Aminess (Ex HoteI Beli Kamik). Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah.  Otok Krk - ponudba vseh hotelov na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Bellevue Mali Lošinj
Mali Lošinj, Hotel Bellevue

Hotel Bellevue Mali Lošinj. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Hoteli Aurora, Vespera, Alhambra.  Hitra pot do vašega oddiha.

preglej ponudbo
Hotel Svoboda Strunjan
Strunjan, Hotel Svoboda

Hotel Svoboda Strunjan. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Strunjanu na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Salinera Strunjan
Strunjan, Hotel Salinera

Hotel Salinera Strunjan. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Strunjanu na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Lucija Portorož
Portorož Hotel Lucija

Remisens Hotel Lucija Portorož. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Portorožu na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Slovenia Portorož
Portorož, Hotel Slovenija

Hotel Slovenija Portorož. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Portorožu na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Histrion Portorož
Portorož, Hotel Histrion

Hotel Histrion Portorož. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah.
Ponudba vseh hotelov v Portorožu na enem mestu.

preglej ponudbo
Hotel Delfin Izola
Izola, Hotel Delfin

Hotel Delfin Izola. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Izoli na enem mestu. Hotel tik ob morju.

preglej ponudbo
Grand Hotel Bernardin, Portorož
Portorož Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Portorož. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Ponudba vseh hotelov v Portorožu na enem mestu. 

 

preglej ponudbo
Hoteli Hrvaška
Hrvaška Hoteli

Hoteli Hrvaška. Izjemna ponudba hotelov vseh kategorij od Istre do Dalmacije. Izberite in rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavno do počitnic.

preglej ponudbo
Hotel Issa Vis
Otok Vis Hotel Issa

Hotel Issa otok Vis - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha. Hotel Biševo Komiža. Velika izbira apartmajev na otoku Visu.

preglej ponudbo
Hotel Hvar Jelsa
Jelsa Hotel Hvar

Hotel Hvar Jelsa. Hoteli na Hvaru - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha. Velika izbira hotelov na otoku Hvaru.

preglej ponudbo
Hotel Liburna Korčula
Korčula, Hotel Liburna

Hotel Liburna Korčula. Hoteli na Korčuli - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra pot do vašega oddiha. Velika izbira nastanitev na Korčuli.

preglej ponudbo
Hotel Elaphusa Bol na Braču
Bol na Braču Hotel Elaphusa

Hotel Elaphusa Bol na Braču. Hoteli na Bolu na Braču - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra pot do vašega oddiha. Velika izbira hotelov na otoku Braču.

 

preglej ponudbo
Hotel Bluesun Maestral Brela
Brela Hotel Bluesun Maestral

Hotel Bluesun Maestral Brela . Hoteli v Breli - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra pot do vašega oddiha. Velika izbira hotelov na Makarski riveri.

preglej ponudbo
Hotel Dalmacija Makarska
Makarska Hotel Dalmacija

Hotel Dalmacija Makarska. Hoteli v Makarski - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra pot do vašega oddiha. Velika izbira hotelov na Makarski riveri.

preglej ponudbo
Hotel Medena Trogir
Trogir Hotel Medena

Hotel Medena Trogir. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha.

preglej ponudbo
Hotel Zora Primošten
Primošten Hotel Zora

Hotel Zora Primošten. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha.

preglej ponudbo
Hotel Punta Vodice
Vodice Hotel Punta

Hotel Punta Vodice. Hoteli v Vodicah - rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha. Velika izbira nastanitev v Vodicah.

preglej ponudbo
Hotel Borovnik Murter
Hotel Murter

Hotel Borovnik Murter. Izberite svoj termin in rezervirajte online po najboljših cenah. Hitra in enostavna pot do vašega oddiha. 

 

preglej ponudbo
Prijava na e-novice

Želite biti na tekočem o naših posebnih ponudbah? Prijavite se na e-novice!